Om oss

Livslinjen Terapi & Konsult

Om Livslinjen

Livslinjen Terapi och Konsult AB är ett litet företag med stora resurser som har funnits sedan år 2000 och har under åren arbetat med en rad olika statliga verk, landsting, företag och privatpersoner i frågor rörande samtalsterapi, handledning, chefscoachning, rådgivning, familjearbete med parsamtal, behandling, utbildningar och coachning. Ericson, Svenska Kyrkan, Landstinget, Bankhälsan, Haninge kommun, Täby kommun, Rättspsykiatrin, Solna stad, Attendo, Carema, Coor service management är några av våra större kunder.

 

Vilka anlitar er idag?

I dagsläget arbetar vi kontinuerligt med Haninge Psykiatri, Socialpsykiatrin Stockholm stad, Socialtjänsten Täby, Boendestöd, Solna stad, Bergsundsskolan, Lundaskolan samt en rad större och mindre företag som tillämpar vår kunskap och erfarenhet som en del av det egna företagets företagshälsovård. Livslinjen arbetar med fullsekretess där du alltid, om du vill, kan vara anonym.

Vad kan vi erbjuda mer?

Familjerådgivning, handledning, samtal med barn, KBT och rådgivning i olika former mm.

Livslinjen är en privatägt företag som uteslutande arbetar med samtal i olika former, familjerådgivning, handledning och olika typer av coachning och rådgivning. Vi arbetar också på uppdrag med utbildningar samt föreläsningar och organisationsarbete. Handledning sker i egen lokal eller hos kund. Grupp handledning eller individ handledning, du väljer.

För information gällande företag samtalsterapi, behandling, handledning, psykologutredningar, drog- och alkoholrelaterade samtal på arbetsplatsen, vänligen kontakta Per Johansson för information och förmedling av kontakt och priser samt eventuella möjligheter till samarbete.

Våra lokaler

Ni hittar Livslinjen Terapi & Konsult AB på Hantverkargatan 46, Kungsholmen. Restid är ca 4 minuter från Stockholms Central med T-bana blå linje, avstigning Rådhuset alternativt blå linjebuss 3. Det går även att åka T-bana grön linje till Fridhemsplan och därefter promenera ca 10 minuter. Parkeringsmöjligheter finns för dig med bil utanför på gatan samt nere vid Norr Mälarstrand. Lokalens utrymme uppgår till ca 150 kvm och är fördelat på 6 förhållandevis stora rum. 4 av rummen används delvis som grupprum/samtalsrum för 2-6 personer. Ett av rummen har plats för 4-8 personer. Samtliga rum har stora bågformade fönster och parkettgolv. Det finns två stycken fräscha toaletter. Hos Livslinjen kan du känna dig som hemma i en fantastisk inredd lokal med stora möjligheter till diskretion.